How to style your triangel bikini

How to style your triangel bikini

How to style your triangel bikini

De triangel bikini is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Maar hoe kun je jouw triangel bikini stylen voor een look die zowel chic als trendy is? Hier zijn tien voorbeelden om je op weg te helpen:

1. Normaal
De eerste manier is de 'normale' manier van dragen. Deze manier is altijd goed! Dat wil zeggen dat je de boven bandjes van je bikini om je nek strikt en de onder bandjes achter op je rug. 

2. Bovenlangs kruisen
Dit is een simpele maar leuke manier om je traingel bikini te stijlen! Je draagt de bikini op de 'normale' manier, het enige dat je veranderd is dat je de boven bandjes kruist voordat de bandjes om je nek gaan. Daarna strik je de boven bandjes in je nek. 

3. One shoulder
Ook dit is een originele manier om je triangel bikini te stijlen. Deze manier draag je op de 'normale' manier, maar doe je de bandjes van de bikini aan dezelfde kant van je schouder. Achter op je rug strik je de onder bandjes aan de boven bandjes.

4. Zijwaards strapless
Bij deze manier van stijlen wordt de triangel top een kwartslag gedraaid. De boven bandjes van je bikini strik je achter op je rug, waardoor de punten van je triangelbikini naar de zijkant wijzen. De onder bandjes van je bikini wikkel je om je middel strik je aan de voorkant. 

5. Zijwaarts gekruids 
Hierbij draai je net als bij de 'zijwaartse strapless' de bikini een kwartslag, waardoor de punten van de triangel bikini naar de zijkant wijzen. De boven bandjes worden om je middel achter gestrikt. En de onder bandjes strik je als een halter om je nek. 

Shop nu de nieuwe collectie bikini's van Malelions! De triangel bikini van Malelions is te combineren de bijpassende sarongs en armbandjes.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN