Festival ready: jouw ultieme festival-gids met Malelions voor mannen!

Festival ready: jouw ultieme festival-gids met Malelions voor mannen!

Mannen! Het festivalseizoen staat weer voor de deur, maar ben jij er al klaar voor? Bij Malelions begrijpen we dat een epische festivalervaring niet compleet is zonder de perfecte outfit. Daarom hebben we onze creatieve geesten laten waaien en de meest vette en stijlvolle festivallooks gecreëerd die je ooit hebt gezien. Malelions is namelijk niet voor niets hét festivalkledingmerk van dit moment. Loop jij mee door onze virtuele kledingkast om jouw outfit samen te stellen? Zie hier onze beste rammers en beukers voor mannen! 

Stoer en zomers festivalsetje

Voor jouw drukke festival agenda is het belangrijk om verschillende stoere en tropische setjes in je kledingkast te hangen. We beginnen met het Resort T-Shirt. Dit item kun je op ieder festival dragen, ongeacht muziekstijl, thema of weervoorspelling. Daarnaast is het Resort T-Shirt perfect te combineren met de Cotton Cargo Shorts en Pocket Cargo Pants. Met dit setje creëer je een stijlvolle festival outfit die jou nóg meer zelfverzekerd te laten voelen en een geweldig festivalseizoen te laten beleven. Om jouw stoere outfit een extra finishing touch te geven, zijn de Abstract Sunglasses een échte must-have voor jou.  

Casual rave-outfit

Wil je gaan voor een meer casual look, maar toch met een sterk urban-karakter? Het Cotton Zip Overshirt is een geweldig item, dat jou een nette uitstraling geeft op de festivals. Doe hier een wit shirtje onder, zoals het Collar T-Shirt of het witte Resort T-Shirt, om de outfit een boost te geven. De outfit maak je compleet met slim fit jeans, maar een grote aanrader vanuit ons is de Cotton Cargo Pants. Deze broek is namelijk speciaal ontworpen voor het Cotton Zip Overshirt.  

In Malelions-stijl jouw feest starten

Malelions heeft samenwerkingen met de grootste festivals van Nederland, zoals Intents en Wish Outdoor. Dat maakt ons een sterk festival kledingmerk. Daarom kun jij een duidelijk statement maken met Malelions door onze herkenbare Signature items te dragen. Het Destroyed Signature T-Shirt en de Signature Polo zijn goede voorbeelden, én tevens onze aanraders voor jouw Malelions festivalseizoen. Wijzelf zijn ook aanwezig op deze festivals, dus misschien zien wij jou wel flaneren in onze trendy items.  

Ongeacht welke combinatie je kiest, de items van Malelions bieden comfort, stijl en zelfvertrouwen om jouw festivalervaring onvergetelijk te maken! 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN