Ga fit en stijlvol de zomer in met Malelions sportoutfits en accessoires

Ga fit en stijlvol de zomer in met Malelions sportoutfits en accessoires

Ga fit en stijlvol de zomer in met Malelions sportoutfits en accessoires

Onze Malelions familie bestaat uit ondernemende sportievelingen die stijlvol gekleed willen zijn. Daarom is het belangrijk om óók deze zomer er per-fect uit te zien op het voetbalveld, in de sportschool of tijdens het hardlooprondje. Sportief advies hebben wij zeker voor jou! In deze blog ontdek je inspiratie voor mannen, vrouwen en accessoires om jouw sportprestaties deze zomer naar een hoger niveau te tillen.

Krachtige sportkleding voor mannen die willen scoren
Onze sportcollectie voor mannen bevatten een aantal indrukwekkende items om jouw prestaties te laten zien aan vrienden en trainmaten. Straal in de zon óf in een koele gym zelfvertrouwen uit met onze Sport Counter T-Shirts en Shorts. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor iedereen wel een passende fit. Ben je meer van het hardlopen of voetballen? Dan is het Fielder setje een erg goede tactische keus. Met het Fielder T-Shirt en Short versterkt jij jouw aanwezigheid op het sportveld. De setjes maak je op sportieve wijze compleet door ons grote aanbod Malelions sokken. Zo zie jij er niet alleen vlot uit, maar ook super trendy. Welke zomerse sportoutfit ga jij scoren?

Zelfverzekerde sportoutfits voor modieuze vrouwen
Voor onze knappe vrouwen hebben wij sportoutfits ontwikkeld die nét dat extra zetje aan jouw vertrouwen en uiterlijk geven. Zo vormen de Seamless Crop Top en Seamless Leggings dé perfecte look voor jou in de sportschool of tijdens een andere sportactiviteit. Het voordeel is dat de crop top en legging jou een relaxed gevoel geeft en jij heerlijk flexibel kan bewegen in het setje. Wil jij toch voor een nóg sterker zomers sportoutfitje gaan? De Seamless Bra en Seamless Biker Short zijn een échte musthave voor deze sportzomer. Welke sportoutfit maakt jou verliefd?

Maak je sportoutfit compleet met…
Je bent met alléén jouw nieuwe sportoutfit natuurlijk onvoldoende voorbereid voor jouw workouts. Het is immers belangrijk dat je goed voorbereid bent op de zomerse temperaturen, warming up en cooling down. Wij hebben een paar stijlvolle accessoires om jouw kledingkast met sportitems volledig klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan onze Sport Hydrate Bottle. Deze hoogwaardige waterfles zorgt ervoor dat jij genoeg kan hydrateren en niet uitdroogt. Al het zweet, wat je vervolgens verliest door het transpireren, kun je opvangen met onze Sport Signature Towel. Ook met een krachtige zon op je hoofd, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn met een Signature Cap. Daarom niet alleen functioneel, maar ook zeker erg stijlvol.

Are you ready?
Ben jij er klaar voor om een statement tijdens het sporten te maken met Malelions? Deel op jouw favoriete Malelions sportoutfit op social media en tag @malelions!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN