Ambassadors Family van Malelions

Ambassadors Family van Malelions

Malelions heeft haar succes mede te danken aan de creatieve influencers. Onze ambassadors zijn meer dan alleen individuele influencers, ze zijn namelijk écht onderdeel van onze Malelions familie. In deze blog lees je meer over onze ambassadeurs.

Waarom we bouwen aan onze Ambassadors Family

Al vanaf de oprichting van Malelions heeft Malelions influencers en bekende personen die Malelions steunen en helpen om het merk te laten groeien. Waarom? Omdat we natuurlijk een erg tof en stoer merk zijn. Ofja, dat zeggen we graag over ons;). Mede aan onze ambassadeurs hebben we het succes van Malelions te danken. Door hun inzet en passie voor het merk Malelions zijn wij namelijk uitgeroeid tot één van de meest bekende kledingmerken van Nederland. Zoals eerder gezegd zijn onze ambassadeurs meer dan alleen losstaande influencers. Ze voelen écht aan als familie, waardoor we zijn begonnen met onze Ambassadors Family. Én dit maakt ons trots. Niet alleen omdat we samenwerken met onze ambassadeurs op zakelijk gebied, maar ook vanwege de sterke persoonlijke band en dagelijks contact tussen Malelions en Ambassadors Familie. Zo hebben deze creators eigen collecties, gaan ze mee naar evenementen en plaatsen ze foto’s en video’s op onze socials.

Onze Ambassadors in de Schijnwerpers

Nu jullie meer weten over de bestaansreden van onze Ambassadors Family willen we ze graag voorstellen aan de rest van onze Malelions familie. Dat zijn jullie natuurlijk! In totaal bestaat onze Ambassadors Family uit drie personen, die jullie uiteraard kennen.

Chahid Charrak (Dutch Performante)


De eerste ambassadeur uit onze ambassadors family is Chahid Charrak, ook wel bekend onder de naam: Dutch Permormante. Chahid is sinds ons oprichtingsjaar (2019) actief als content creator. Door de video’s met zijn gave auto’s, leven als hecht familiemens en challenges met YouTubers, groeide hij uit tot een bekendheid op diverse sociale media. Daarnaast is Chahid succesvol ondernemer in de sanitair- en tegelbranche, ambitieus én natuurlijk groot fan van Malelions. Hierdoor hebben wij een geweldige samenwerking met de ondernemer uit Zeewolde. Er is zelfs een padel collectie van Dutch Performante in onze kledingrekken.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is onze vrouwelijke ambassadeur binnen de Ambassadors Family. Gaby is hét vrouwelijke gezicht op onze social media content. Ook heeft Gaby Blaaser bijvoorbeeld meegewerkt aan onze campagne rondom moederdag. Deze veelzijdige vrouw is model, presentatrice, actrice en bekend als content creator. Zo was Gaby al vanaf jongs af aan te zien in verschillende televisie programma’s, zoals: GTST, Onderweg naar morgen, SpangaS, Campinglife en nog niet zo lang geleden deed ze mee aan De Bachelorette en Echte meisjes in de jungle.

Albert Dervishaj (Kosso)

Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, is ook onderdeel van onze Ambassadors Family. Kosso staat bekend als ondernemer, rapper en bodybuilder. In 2013 werd Kosso bekend door een optreden bij 101Barz, waarna hij met samenwerkte met diverse andere bekende rappers, zoals Boef, Josylvio en Ali B. Momenteel is Kosso bezig met zijn nieuwe lijn met sportsupplementen, omdat hij zelf erg actief is in de sportschool. Daarnaast werken wij met Kosso samen voor de sportcollectie van Malelions. Wij zijn trots dat Kosso als fanatieke sporter onderdeel is van onze familie.

Kosso nutrition

€109,99

Deze Hoodie, ontstaan uit een samenwerking tussen Malelions en Kosso Nutrition, is speciaal ontworpen voor de serieuze sporter. Het oversized design biedt optimale bewegingsvrij...

€69,99

De Active Shortsr, ontstaan uit een samenwerking tussen Malelions en Kosso Nutrition, is speciaal ontworpen voor de serieuze sporter. Het design biedt optimale bewegingsvrijheid...

€49,99

Ontdek de Malelions Accessoires x KN Fitness Duffle Bag in de kleur zwart! Deze duffeltas is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Malelions en Kosso Nutrition. Met z...

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN