Retour opties
Heb je de bestelling geplaatst na 8 juli 15:00 gebruik dan de volgende link:Klik hier om te retournerenHeb je vóór 8 juli 15:00 besteld, meld dan je retour aan via onderstaande link:Klik hier om te retourneren

 

   Land    Kosten
Nederland Varieert tussen de €5,50 en €6,95
Belgie/Duitsland Varieert tussen de €6,95 en €12,50
Rest van Europa Varieert tussen de €12,91 en €32,85

 

Ruilen

Je vraagt om een ruiling, hierbij worden geen extra kosten voor het retour zenden in rekening gebracht. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt sturen wij je de juiste maat op. Mocht het artikel in jouw maat er niet meer zijn, zal dit omgezet worden naar een terugbetaling of shoptegoed.

Mocht je besluiten om een nieuwe bestelling te plaatsen voordat wij je retour hebben verwerkt, dan kun je dit aan ons laten weten per mail of telefoon. Wij zullen dit dan omzetten naar een terugbetaling.

Terugbetaling

Je geeft aan het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, hierbij betaal je zelf voor de retourzending via het retourportaal. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt dan crediteren wij het bedrag. Dit wordt dan teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald, of we passen het aan op je Riverty of Klarna factuur. 

Shoptegoed

Je kan ook aangeven om shoptegoed te ontvangen voor je retourzending. Dan ontvang je na aankomst/verwerking shoptegoed die enkel te besteden is in onze webshop. Deze code is dan een jaar geldig en kun je gebruiken op alle artikelen.

Let op! Als je een gratis cadeau hebt ontvangen dien je deze mee te retourneren, tenzij je nog aan het bestelbedrag voldoet om een cadeau te ontvangen. 

Recht op annulering

Conform de Wet Koop op Afstand heb je recht op een zichttermijn. De zichttermijn (30 dagen) begint te lopen op de dag nadat je het pakket van ons hebt ontvangen. Binnen deze termijn kun je de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product retour zenden. 

Producten die je terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien je hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Het retourneren van producten is voor je eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden.

Malelions geeft geen geld terug op sale artikelen, het bedrag kun je als voucher in onze webshop gebruiken. 

Speciaal samengestelde producten zijn niet retourneerbaar.