Malelions_Dubai-25-2.jpg

THE BRAND.

Malelions is een lifestyle modemerk dat komt uit Nederland. Het merk is opgericht op 1 januari 2019. Malelions staat bekend om zijn mid/high-end fashion en accessoires voor heren, dames en kids.

Malelions heeft een compleet assortiment modieuze items gecreëerd, geïnspireerd op het leven van een succesvol persoon. De oprichter Thijs Offermeijer had een duidelijke visie; Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. Met deze visie werd Malelions geboren. De visie is niet alleen voelbaar in het bedrijf, maar ook in alle uitingen. Malelions is het snelst groeiende merk in zijn segment en bestaat momenteel uit vier merken: Malelions Men, Malelions Women, Malelions Sport & Malelions Junior.

Malelions heeft een enorm assortiment, voor elke gelegenheid kun je een outfit kopen. In de eerste jaren verkocht het merk vooral trainingspakken. Tegenwoordig is dit uitgebreid met casual kleding zoals jassen, t-shirts, sweaters, blouses, jurkjes en badkleding. Ook schoenen, tassen en accessoires worden veel verkocht. Malelions wordt verkocht in meer dan 250 winkels. Het merendeel hiervan bevindt zich in Nederland en België. Maar ook verder over de grens op Cyprus en Curaçao wordt Malelions in diverse winkels verkocht. Naast de fysieke winkels richt Malelions zich veel op online shoppen.

dfuns_2022-03-24_180024.209-2.jpg

De missie van Malelions is om mensen met een passie voor mode en lifestyle samen te brengen. Het creëren van een familiegevoel, waar iedereen elkaar accepteert en het beste uit het leven probeert te halen.

De visie van Malelions is om het grootste merk in zijn segment te worden en verder uit te breiden naar het buitenland. Dit alles met de juiste partners en een getalenteerd en gepassioneerd team van professionals.

image00001.jpg

MEET THE OWNER.

Eigenaar Thijs Offermeijer heeft Malelions opgezet vanuit zijn passie en liefde voor mode en ondernemerschap. Met een commerciële achtergrond besefte hij al op jonge leeftijd dat je veel kunt bereiken met een sterke marketingstrategie. Hij gebruikte zijn kennis van marketing en ondernemerschap bij het opzetten van het merk. Het begon met het maken en verkopen van kralenarmbanden, waarna Malelions op 1 januari 2019 officieel werd ingeschreven in het handelsregister.

Sinds 2019 is het bedrijf enorm gegroeid. Waar in het begin pakketten door Thijs zelf werden ingepakt, werkt er tegenwoordig een team van meer dan 25 mensen binnen het bedrijf. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit de afdelingen Marketing,Design, Sales, Logistiek & Finance. Alle medewerkers die op deze afdelingen werken delen dezelfde visie als Thijs: hard werken in een grote familie om samen grote stappen te maken.

Werken bij Malelions

Altijd al bij Malelions willen werken? Wil jij onderdeel worden van ons team en helpen om van elke klant een tevreden klant te maken?
Bekijk dan nu onze carrièrepagina en laat je inspireren door de mogelijkheden bij Malelions.