CARE TIPS
d_1_f65df2e6-1ff3-4aef-a251-5be5070f9795.png

WAAROM?

Malelions is een lifestyle modemerk dat komt uit Nederland. Het merk is opgericht op 1 januari 2019. Malelions staat bekend om zijn mid/high-end fashion en accessoires voor heren, dames en kids. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment modieuze items gecreëerd, geïnspireerd op het leven van een succesvol persoon. De oprichter Thijs Offermeijer had een duidelijke visie; Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. Met deze visie werd Malelions geboren. De visie is niet alleen voelbaar in het bedrijf, maar ook in alle uitingen. Malelions is het snelst groeiende merk in zijn segment en bestaat momenteel uit vier merken: Malelions Men, Malelions Women, Malelions Sport & Malelions Junior.
Malelions heeft een enorm assortiment, voor elke gelegenheid kun je een outfit kopen. In de eerste jaren verkocht het merk vooral trainingspakken. Tegenwoordig is dit uitgebreid met casual kleding zoals jassen, t-shirts, sweaters, blouses, jurkjes en badkleding. Ook schoenen, tassen en accessoires worden veel verkocht. Malelions wordt verkocht in meer dan 250 winkels. Het merendeel hiervan bevindt zich in Nederland en België. Maar ook verder over de grens op Cyprus en Curaçao wordt Malelions in diverse winkels verkocht. Naast de fysieke winkels richt Malelions zich veel op online shoppen.

d_1_f65df2e6-1ff3-4aef-a251-5be5070f9795.png

OVER ONS

Malelions is een lifestyle modemerk dat komt uit Nederland. Het merk is opgericht op 1 januari 2019. Malelions staat bekend om zijn mid/high-end fashion en accessoires voor heren, dames en kids. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment modieuze items gecreëerd, geïnspireerd op het leven van een succesvol persoon. De oprichter Thijs Offermeijer had een duidelijke visie; Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. Met deze visie werd Malelions geboren. De visie is niet alleen voelbaar in het bedrijf, maar ook in alle uitingen. Malelions is het snelst groeiende merk in zijn segment en bestaat momenteel uit vier merken: Malelions Men, Malelions Women, Malelions Sport & Malelions Junior.Malelions heeft een enorm assortiment, voor elke gelegenheid kun je een outfit kopen. In de eerste jaren verkocht het merk vooral trainingspakken. Tegenwoordig is dit uitgebreid met casual kleding zoals jassen, t-shirts, sweaters, blouses, jurkjes en badkleding. Ook schoenen, tassen en accessoires worden veel verkocht. Malelions wordt verkocht in meer dan 250 winkels. Het merendeel hiervan bevindt zich in Nederland en België. Maar ook verder over de grens op Cyprus en Curaçao wordt Malelions in diverse winkels verkocht. Naast de fysieke winkels richt Malelions zich veel op online shoppen.

CARE TIPS

Title

2I7A0503-Edit_1_6e7c2b18-e5e9-48fc-a081-65f1f688f06c.png
2I7A0503-Edit_3.png
a561393faa0d369c2bffd63388a3b3d5.jpg